CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, 7 December 2011

WHY ALSO ME,friends ?

assalamualaikum..sihat?kisah kali sedeh lah jugak..tentang kawan..kalau dah nama pun bff mesti lah ke mana saja kita sama sama..tiap kali hangout aku mesti pelawa kawan kawan aku..tapi kalau dieorang keluar kenapa tak lawa aku?aku tak lah mengharap sangat tapi agak agak je akan di pelawa..tapi hampa sangat..its not fair to me..:( kenapa aku je nak jaga hat kawan kawan ? aku legh suka tengok orang yang kawan dengan aku tu happy and rasa best kawan dengan aku..tapi ini da terbalik..susah je cari aku . bila senang pandang aku macam orang asing..yela..kawan kawan aku semua lawalawa belaka..aku tak lawa..kata nye ak ni tak ade MARKET(pasaran)..sedeh siott..ni ke nama nya kawan? mana sahabat sejati yang selama ni aku impi impikan?ke dah tak ujud sahabat dalam duia ni . ya ALLAH..hanya tuhan yang tahu..aku FRUST bukan sebab cinta bercouple . tapi FRUST sebab cinta akan kawan kawan aku..tak pelah , aku cuma sedeh..dua tiga hari baik lah tu.. so , korang please jangan buat kawan kawan kita yang really2 nak kawan dengan kita. orite.. sekian wassalam :)











aku sayang kawan kawan aku even aku selalu terasa :) thank my friends <3

0 comments: