CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, 16 December 2011

feminin

assalamualaikum . ha . jumpa lagi . kali ni cerita aku pasal FEMININ . ha ape feminin tu ? feminin tu hal hal perempuan . laki pun boleh baca jugak . sape cakap tak boleh ~ aku tak cakap . hehe. ok , aku nak cakap sikit mane aku dapat idea nak tulis tentang feminin ni . sebabnye kawan aku tegur aku suruh aku feminin sikit . motor ade box tu otai ke ? macam jantan ke ? opss .. lelaki . hehe . tah pape kawan aku nih . ok , jom ke tajuk utama aku ! -->

let we talk about feminin . ok ! kalau aku sebagai seorang perempuan amat lah tahu dan EXPERT tentang hal perempuan . salah satu demam perempuan sekarang ialah KOREA ! aku tak nafikan aku pun minat korea . hehe . mereka sangat sweet weh ! hehe , tapi im not too obses with korea . sikit sikit sudah ~ demam korea nih bukan perempuan je , dah menular kat kaum adam jugak (lelaki) . hehe . kelakar . bila aku ke sana , korea , ke sini , korea . senang citer sana sini korea . wow ! nak cakap semua all about korea . haha . musim kan ? tapi musim justin bieber kejap je lepas kedatangan korea .

about feminin yang kedua . selalu duduk dalam bilik entah apa diaorang buat tu aku tak pasti . yang pasti sebilangan duduk dalam bilik mesti open internet , bergayut dengan boyfie , tidur itu penting ~ haha . nak tahu perempuan nih sukakan bilik mereka . cube tengok drama drama , asal frust masuk bilik , kecewe je bilik yang dia cari dulu . haha ~ itu lah hakikatnya perempuan . tapikan , tak semua perempuan suka duduk dalam bilik , perempuan pun suka juga hangout with kawan kawan . lepak lepak cuti cuti sekola ni kan ? dan perempuan tak suka hidupnya terkongong~




now about colours , haha , of course lah PINK right . aku pun tak nafikan aku suka jugak lah pink but not too obsess about PINK ! mejoritinye lah ramai perempuan memilih warna pink berbanding warna lain . n banyak lah pendapat aku dengar tentang pink ni . gedik lah ape lah . heyy , biarlah citarasa dieorang . pink ni sebenar nye menunjukan sesuatu yang soft (lembut) , and cool je gitu ~ so , yang ganas jadi lembut . yang lembut bertambah tambah lembut . aww . ayu nye..hhaha . exctually , banyak lagi about feminin nih .

lagi satu , perempuan jugak sukakan bear ! hehe . so mana yang ada girlfie , hadiahkan lah ye . tapi aku tak berapa nak galak kan . aku tahu korang tahu kenape ! kan ? then , korang perasan tak kalau perempuan keluar mesti bawak beg ? haha , nak tahu isi kandungan nye , its make up things ! tak perlu kot aku nak senaraikan . yang penting perfume dengan bedak mesti ada ! haha . jangan cakap masa hang je , pergi sekolah pun same ! ini pengalaman budak sekolah . hehe . op course lah kan ? tapi tak semua buat begitu . ade yang cool je kalau pergi sekolah . tapi hang , aku yakin 100% korang bawak bende alah tu kan ? hehe . well , don't shy with me .haha~

endingnya ~ perempuan tu memang cerewet .perempuan sentiasa mahukan ape yang mereka impikan . ok lah . sampai sini aku tulis untuk korang ! sekian wassalam.. ~ nie ada pantun.. cucuk jari cucuk tangan , kalau salah di simpan jangan . hahaha ! babai ~

0 comments: