CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, 8 December 2011

HARI MENCIPTA KENANGAN

asslamualaikum.. hari ini hari yang sangat indah lah nak dikata kan untuk aku.. iaitu dapat pergi maen bowling bersama akbar azman , khalida sa'ari , yaya sa'ari , ali imran dan amar afnan . fuh . sangat sengit bila berlawan dengan ali. hehe . sape pon tak dapat nak lawan dia lah . walaupun tak banyak strike tapi boleh tahan . so , menggunakan kemudahan kemera kecayangan aku , kita orang pon snap snap some of pictures for memories . hari yang sangat letih tapi menghiburkan . siapa lah tak terhibur bila main bowling sampai empat games . lebam tak lebam ar kan . anyway , first time keluar dengan die orang , not bad nak di katakan . memang fikir banyak kali nak update blog ni sebab terlampau letih . aku pon tak tahu apa yang aku letih kan . LOL ! tapi tak pelah . dah habis SPM dah tak tahu nak buat ape lagi . so update lah kejap . maybe ni last aku keluar dengan kengkawan aku (kawan baru) haha.. sebab lepas ni dah nak pergi KUALA LUMPUR kerja dengan akak . senang siket kan . tak payah nak kerja jauh jauh . akak je . saya sangat letih letih dan letih =='


gambar tengah waiting nak baling bowling . LOL !


hahaha...suka hati ni . <3 thank for view the pictures ..semoga ketemu lagi ya ? wassalam ..

0 comments: