CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, 6 December 2011

FREEDOM life :)


assalamualaikum..alhamdulillah akhirnye aku dapat menghabis paper2 spm aku dengan sempurnanya..keluar je dewan dengan muka yang 'selamber beb' haha..bertembung dgn mkcop dan die berkata "tieya,ko dah merdeka xnak bling ksut ke?" dengan pantas aku menjawab.."ko nak aku baling kat ko ke"? hahha..kwan2 aku sume gelak dohh...rancangan utk ke KFC bersma jiea,bon,ieka,sha and zaty jdi kenyataan,..so boley bantai dyorang pg ngjeng casher kt kFC tu..dengan gelaran KEMEK...haha..aku order die wt muka anjing plak dengan aku..astaqfirullahalazim tieya........ape nie?haha..apepon sangat best kenangan terakhir memakai baju sekolah...snap2 picture kat KFC smua orang pndang..ade aku kesah ke?aku punye suka lah nk snap pic ke tak..sampai je rumah ~"ayang , bkak bju mak nk bsuh nie" dan aku brkata "wtpe mak nk basuh?dah tak skolah lah mak" mak aku pon gelak...so , sebelum balik rumah aku singgah uma sha then g umah bon dgn ieka..haha..mak bon pakse amek rambutan sbb ciann rambutan tu mmbusuk tanpa dihiraukan oleh sekor umat pon..ape bole buat , rezeki jangan di tolak musuh jangan di cari taw!thanx to mak bon coz bg aku dgn ieka rmbutan yg sgt manis..nanti aku datang amek lg..haha...ko la kawan yg terbaekkkk(boboiboy)..haha..xpasal boboiboy pon msok skali...anyway , sangat best last day dengan korng..nie gambar2 untuk smtapan mate korang... love u all...

sampai situ jelah okey ? semoga jumpa lagi kalau panjang umur ni.wassalam... :)

0 comments: