CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, 11 December 2011

terima kasih ADEK !

assalamualaikum . kali nie entry untuk penghargaan admin to Athira Adra yang membantu saya mengUPGRATE blog nihh yang hampir give up aku di buat nya. thank tyra . akak akan try belajar sendiri ok ? anyway , you are the best lah sebab baru tiga hari kenal dah macam tiga TAHUN punya kenal la . haha . aku yang sangat percaya akan keperibadian nya yang supan dan santun nya . maaf kalau akak menyusahkan tyra yaww .

perkenalan pertama bila dia menganjurkan AWESOME PHOTOGRAPHY . belum fikir pape memang aku minat giler dengan contest nih . so aku tulung promote . kalau nak join this contest boleh pergi kat link nie okeh ? http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftyranumu.blogspot.com%2F&h=GAQGQ0ip0 please support dia okeh ? well , memang seorang manis and baik . selalu kongsi story with her . bestt . so try lah be friends dengan die , peramah :) kalau nak tengok FANPAGE pergi kat link niehttp://www.facebook.com/AthiraBoo?ref=ts ok?

seorang yang masih muda seusia 14 tahun dah pandai benda benda nih semua . aku dah tua nie hampeh betol . buat malu je kau nie lah tieya .oh lupa , sebenar nya kawan kawan die call her tia and me tieya . hahaha. satu kebetulan yang tak di sengaja kan .hebat lah die . kenapa lah aku tak di lahirkan celik IT . anyway thanx wat kan semua nie ok ? akak hargai sangat . akak percaya kat tyra dengan bagi email and pswrd akak , blogger tan berapa nak risaw lah jugak . my blog is nothing lagi . lain lah orang lain . tak pe , kita bermula dengan kesilapan .baru lah belajar yang sebenar . betol tak ? dengan kesilapan kita berdiri di kaki sendiri , berpendirian tinggi . maaf lah bermadah pulak kat sini . BTW , thank sudi tulung akak about this blog yang hampir nak membengangkan kepala hotak nihh ..

ending nya ~ alhamdulillah dapat kawan even tak penah jumpa macam tyra nihh . nak upload picture dia tak berani pulak . hehe . so , nak tengok die amik je link tu then search mesti jumpa punya , selamat berkenalan dengan tyra.. please support die okehh ? TERBAEKK WOKKK !!!
sekian wassalam~ :)


AWESOME !! hihih !

0 comments: