CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, 6 December 2011

BILA AKU TAK BOLEH TIDUR..... :)

wuaahhhh...tu lah rintihan dalam hati apabila mata ni tak boley nak pejam..aku pon tak tahu ape yang aku tengah fikir..nak kate SPM, dah tamat sudah..hmm..nak g maen bowling masing2 sibuk hal masing ..kenape boring sangat ek??so , bila aku tak de keje mula aku cari blog sape2 yang menarik perhatian aku untuk membaca nye.. aku suka baca blog tak kesah hal2 ape pon asal kan membaca..when talk about love , aku tak terpikir lagi nak bercinta..aku lebih cenderung kepada kawan yang BRIBU-RIBU...friends are averything for me..lepas ni mesti rindu kat skolah kan ? OMG begitu LOL sekali..==' ini lah yang akan aku merepek bila tak boleh nak pejam mate kadang kadang sampai ke subuh aku tak tidur lagi.. bila boring on9 , bile boring on9..bored!!


teringat mase ni aku dengan bon..YA ALLAH betapa rindunye aku..rindu buli kawan kawan aku , rindu lepak lepak dalam kelas..emm(baru satu hari dah rindu) hahah...bengong..ade mase nanti aku akan sentiasa mengUPDATE blog aku untuk melepas kan kebosanan yang melanda di jiwa..haa...thanx for the reader... love you all.. tata titi tutu.. assalamualaikum...

0 comments: